Home Geen categorie 13-jarig meisje dat door haar vader aangerand werd, krijgt de ergst denkbare...

13-jarig meisje dat door haar vader aangerand werd, krijgt de ergst denkbare straf omdat ze hem “verleid” zou hebben.

Een meisje uit India werd herhaaldelijk aangerand door haar eigen vader en dan werd ZIJ hiervoor gestraft. Het meisje van 13 sliep in haar bed naast haar 7-jarig broertje toen haar vader dronken de kamer binnenkwam. Hij legde zijn hand over haar mond en begon haar aan te randen.

13JARIGHet meisje was te bang om de aanranding aan te geven, maar toen het nieuws toch uitlekte, beslisten de autoriteiten om het meisje te straffen met vijf zware stokslagen omdat ze haar vader “verleid” zou hebben.

“Het deed geen pijn omdat ze me niet zo hard sloegen” vertelde ze de Washington Post. “Ik vroeg hen om mij te slagen omdat het mijn fout was. Ik had mijn vader gevraagd om mijn hand vast te houden en dat had ik niet mogen doen.”

DEEL dit opmerkelijke verhaal op Facebook!